Menu

Spelen

Activiteitencentrum en natuurspeelplek

Kinderen kunnen spelen en zich ontplooien in het activiteitencentrum of buiten op de natuurspeelplek hun fantasie gebruiken en spelen met natuurlijk materiaal. 

In het activiteitencentrum kunnen de kinderen van alles doen, zoals knutselen, computeren, air-hockeyen, film kijken.

Op woensdagmiddag en in de weekenden en vooral in de schoolvakanties worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals knutselen, sportactiviteiten en film van de dag. 

Ook worden er voor kinderen speciale avonden georganiseerd zoals een bakwedstrijd, een Halloweenfeest. 

Goed om te weten: Alle kinderen van 0 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om te komen spelen. Kinderen onder de 6 jaar hebben alleen toegang tot de speelboerderij onder begeleiding van ouder(s) en verzorger(s) vanaf 18 jaar. 

Medewerkers van het activiteitencentrum houden toezicht. Maar houden geen individueel toezicht op een kind. Ouder(s)/verzorger(s) blijven altijd verantwoordelijk voor het kind. Als uw kind alleen komt, maakt u dan zelf goede afspraken over het komen en gaan.

Kinderen moeten zelfstandig kunnen spelen zonder hulp van het personeel. Geef u kind voor de veiligheid altijd een telefoonnummer mee. 

Spelen op het dierengedeelte:

Een beetje verscholen achter de struiken is er voor kleine kinderen op het dierengedeelte een speelplek met wipkippen in de vorm van een dier.