Menu

Horeca en verhuur

Koffieterras

Zowel op het dierengedeelte als het activiteitencentrum heeft een winkeltje en terras. 

Activiteitencentrum

In het activiteitencentrum vind je u het winkeltje waar je al voor een klein bedrag verschillende soorten snoepjes kopen maar ook bv. ijsjes, tosti en thee/koffie. Ook verse producten uit de kas of van de tuin zijn er te koop.

Dierengedeelte

Op het dierengedeelte is een koffieterras waar zoveel mogelijk biologische producten worden verkocht, zoals sapjes, frisdrank, ijs, thee, chips, tosti’s en nog veel meer. En waar je tussen de scharrelende dieren een heerlijk kopje eco-koffie kunt drinken. En je kunt er terecht voor andere producten (indien voorradig) zoals honing, jam, biologische eitjes, nestkasten, insectenblokken, cadeaumandjes en groenten. 

Ruimte te huur

Een kinderfeestje vieren op de speelboerderij

Op Speelboerderij Het Buitenbeest kunt u een leuke ruimte huren voor uw kinderfeestje. De ‘Hooizolder’ is een zaaltje in de speelboerderij die per halve zaal verhuurd wordt.  De halve zaal kunt u huren voor € 30,-  per dagdeel voor een maximum van 16 personen. Bij een halve zaal moet u er rekening mee houden dat de andere helft aan een andere partij verhuurd kan worden. De hele zaal kunt u huren voor € 60,- per dagdeel. De hele ruimte beschikt over 32 zitplaatsen en een maximum aantal bezoekers van 50 personen.  Beide zalen beschikken over een koelkast/vriezer en een magnetron.

De ‘Hooizolder’ is uitsluitend bedoeld voor kinderfeestjes (0 t/m 12 jaar).

Beschikbaarheid van de ruimtes

Woensdagmiddag          13:30 uur tot 16:30 uur.
Zaterdag en zondag       10:00 uur tot 13:00 uur en/of van 13:30 uur 16:30 uur.

Vergaderen

Speelboerderij Het Buitenbeest heeft voor bedrijven of verenigingen vergaderzalen te huur. De zalen zijn te huur vanaf 60,-.

Contact

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per email terecht. Ook kunt u langskomen op onze locatie.

Tel: 079-3469525

E-mail: speelboerderij-buitenbeest@zoetermeer.nl

Adres:   Belvédèrebos 270, 2715 VP Zoetermeer

Openingstijden: Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag van 10:00 t/m 17:30

Zaterdag, Zondag van 10:00 t/m 17:00