Menu

Horeca en verhuur

Koffieterras

Zowel op het dierengedeelte als het activiteitencentrum heeft een winkeltje en terras. 

Activiteitencentrum

In het activiteitencentrum vind je u het winkeltje waar je al voor een klein bedrag verschillende soorten snoepjes kopen maar ook bv. ijsjes tosti en koffie. Ook verse producten uit de kas of tuin zijn er te koop.

Dierengedeelte

Op het dierengedeelte is een koffieterras waar zoveel mogelijk biologische producten worden verkocht, zoals sapjes, frisdrank, ijs, thee, chips, tosti’s en nog veel meer. En waar je tussen de scharrelende dieren een heerlijk kopje eco-koffie kunt drinken. En je kunt er terecht voor andere producten (indien voorradig) zoals honing, jam, biologische eitjes, nestkasten, insectenblokken, cadeaumandjes en groenten. 

Ruimte te huur

voor kinderfeestjes

U kunt binnen de openingstijden een leuke ruimte huren in het activiteitencentrum. In de ruimte is een koelkast aanwezig. Heeft u vragen 079-3469525.

Voor andere bijeenkomsten (o.a. vergaderingen)

U kunt hier een grote zaal of een kleine zaal huren voor een leuke prijs. In de kleine zaal kunnen max. 16 personen kosten per dagdeel € 25,00. In de hele zaal kunnen max. 50 personen kosten per dagdeel € 50,00.

Beschikbaarheid van de ruimtes

Per dagdeel dinsdag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag van 10:00 tot 13:00 uur of van 13:30 tot 16:30 uur.