Menu

Weidemolen 10 jaar: winterfeest ----> wegens stormen verplaatst naar zondag 8 maart

8 maart 2020 | De Weidemolen

In februari bestaat stadsboerderij De Weidemolen alweer 10 jaar!

Dit willen we graag met jullie vieren op ons winterfeest op zondag 8 maart. Van 13:00 uur tot16:00 uur is de boerderij omgetoverd tot een winterwonderland.

Wethouder Jacobien Groeneveld opent om 13:30 uur de fototentoonstelling “10 jaar Stadsboerderij De Weidemolen”.

Er is een schaatsbaan met een gezellige foodtruck waar je koek en zopie kunt kopen. Ook zijn er een heleboel spelletjes met een winters thema. Zo kan je sneeuwballen gooien, een rendier gewei spel spelen, ijspegels vangen en nog veel meer. Je kan ook veel informatie krijgen over verschillende dieren zoals egels, vogels en vleermuizen. Er is een gezellig kampvuur waar je een lekkere marshmallow kunt roosteren. In de stal kan je voor de vogels een voederkrans maken die je in de tuin of op het balkon kunt hangen.

Binnen in het restaurant zullen een aantal leerlingen van muziekschool Guitarmate livemuziek ten gehore brengen. De band "Bring me the elephant" heeft al eerder op De Weidemolen gespeeld. Nu zullen ze weer spelen, net als Gert van Beek.

Brasserie “De Weidemolen” zal deze dag voor het eerst haar nieuwe kaart hebben met allerlei lekkers, waaronder huisgemaakte appeltaart en heerlijke broodjes. De brasserie is een samenwerking tussen Gemiva, Teamwerk en de DSW.

De toegang naar de boerderij is gratis. Voor spelletjes heb je een spelletjeskaart nodig. Deze kost 3 euro en is gratis met de ZoetermeerPas.

We hopen je dus te zien op zondag 8 maart van 13:00-16:00 uur.

 

Andere activiteiten