Menu

Happy Halloween

25 oktober 2019 | Het Buitenbeest

Tussen 19.00 en 21.30 uur is de speelboerderij omgetoverd tot het domein van heksen, spoken, vleermuizen en anders griezelige figuren! Griezels nemen namelijk het heft in handen en organiseren allemaal enge en minder enge activiteiten. Kom naar de griezelkermis met gruwel grabbel en spookgooien, hol een pompoen uit. Laat je toekomst voorspellen bij de waarzegster. Doe mee met spook- en griezelspelletjes. Heb je stalen zenuwen? Stap dan het spookhuis binnen!

Bij ieder onderdeel staat hoe eng het is, zodat je zelf kunt beslissen waar je aan meedoet.

Kom op tijd want het Halloweenfeest begint met een spannende openingsact! Kom verkleed als spook of heks en roep ‘Trick - or - Treat.’

Toegangskaart kopen

Leuk dat je komt! Koop op tijd een toegangskaartje van € 3,00* (ook ZoetermeerPashouders) bij speelboerderij Het Buitenbeest. En natuurlijk mogen je ouder(s) en/of verzorger(s), opa(s) en oma(s) ook komen als begeleiders, ze moeten ook een toegangskaartje kopen. Durven ze dat niet, vraag dan wel of ze je willen brengen en ophalen. Vergeet het toegangskaartje niet mee te nemen, want je krijgt dan een activiteitenkaart en je begeleiders krijgen een warm drankje. Vanwege de verwachte drukte: koop op tijd de toegangskaart. Vol = vol.

Wij verzoeken iedereen die naar het feest komt lopend,fietsens of met het ov te komen i.v.m.beperkte parkeergelegenheid.

Een bezoek aan het Halloweenfeest is op eigen verantwoording.

Andere activiteiten