Menu

Griezelfeest

14 oktober 2018 | De Weidemolen

Tussen 13.00 uur en 16.00 uur staat de boerderij in het teken van het Griezelfeest. Naast alle aaibare dieren zoals geiten, konijnen en cavia’s zijn er ook een heleboel dieren die niet zo zichtbaar zijn en griezelig of eng of gevaarlijk kunnen zijn zoals slangen. Of ze leven erg verborgen zoals vleermuizen.
Er zijn onder andere griezelspelletjes, er is een griezeldoolhof en pompoen uithollen. Ook is er informatie over griezeldieren. Zo komt Exotus Serpenti langs die spannende dieren zoals slangen laat zien. Vleermuisplatform Zoetermeer vertelt welke vleermuizen er in Zoetermeer wonen en hoe je vleermuizen kunt opsporen. Je kunt uilenballen uitpluizen om te zien wat de uil gegeten heeft.   
Ook lunchroom Brasserie Up doet mee aan dit feest. Het restaurant is omgetoverd tot Halloween restaurant. Je kan je laten schminken als griezel. Kom je verkleed als een griezel, er is een prijs voor het kind dat het mooist is verkleed.

Ook kun je er terecht voor onder meer koffie, thee, drankjes, belegde broodjes en appeltaart.

De toegang is gratis, voor de activiteiten heb je een spelletjeskaart nodig. Deze spelletjeskaart voor kinderen kunt u in de voorverkoop of op de dag zelf kopen voor € 3,00

 

 

Andere activiteiten