Menu

Griezelfeest

22 oktober 2021 tot en met 23 oktober 2021 | Het Buitenbeest

Op Vrijdag 22 oktober en Zaterdag 23 oktober opent Speelboerderij Het Buitenbeest haar poorten voor het griezeligste feest van het jaar. Op 22 oktober van 19:00 tot 21:30 en op 23 oktober van 18:30 tot 21:00. Kom ook als je durft! Griezels nemen namelijk het heft in handen en organiseren allemaal enge activiteiten.

Kom kijken naar de monstershow waar je slangen en spinnen kunt bewonderen. Heb jij stalen zenuwen? Betreed dan het spookhuis. Kom meedoen met het grabbel slijmmonster, heksenhoed werpen, spookgooien op de griezelkermis. Tover mee in Marlijn’s toverlokaal. Kom op tijd, want we starten een spannende openingsact! Er staat bij ieder onderdeel of het een beetje eng of heel eng is zodat jezelf kan kiezen waar je aan meedoet. Een avond om niet te vergeten! Kom verkleed als griezel en roep “Trick or Treat”, is het een plagerijtje of krijg je iets lekkers?

Inschrijven Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Geef je dan snel op! De entree bedraagt € 3.00 per kind. Op vertoon Zoetermeerpas gratis. Lever het inschrijfformulier in samen met het toegangsbedrag of de Zoetermeerpas en je ontvangt een toegangsbewijs voor de avond. Griezelfeest is alleen toegankelijk voor kinderen. Aangezien wij dit jaar nog geen grote evenementen mogen organiseren is het een avond zonder ouder(s)/verzorger(s).

Het team van Speelboerderij Het Buitenbeest zullen de kinderen begeleiden met alle activiteiten. Kinderen kunnen niet tussentijds opgehaald worden. Kinderen mogen het terrein niet eerder verlaten. Alle kinderen moeten na afloop worden opgehaald!

Toestemming fotograferen Tijdens de Griezelavond avond kunnen er foto’s genomen worden. De gemeente Zoetermeer kan deze foto’s gebruiken voor publicatie op de website, sociale media in folders en op posters. Wilt u of dat uw kinderen niet gefotografeerd worden? Geef dit dan door aan de leiding.

 

Andere activiteiten