Menu

Kinderfeestjes

Kinderfeestje (dierengedeelte)

Eigenlijk is het iedere dag feest op Het Buitenbeest, maar soms is het extra feestelijk. Als je jarig bent kun je namelijk jouw verjaardag vieren op de Speelboerderij.

Wie?

De kinderfeestjes worden sinds september 2017 georganiseerd door de Feestende Beesten. Richelle, eigenaresse van de Feestende Beesten, is al sinds 2007 bekend met de boerderij. Zij is daar begonnen als stagaire en is in de jaren daarna ook nog leerling en vrijwilliger geweest. Richelle heeft de kinderfeestjes in die tijd meer dan eens begeleid en gaat nu vol enthousiasme opnieuw de kinderfeestjes begeleiden.

Wat houdt zo’n feestje in?

De inhoud van de feestjes blijft vrijwel gelijk. Alle feestvierders krijgen een overall aan en een boerenzakdoek om. Ze gaan onder deskundige leiding de dieren verzorgen, waarbij het knuffelen ook niet vergeten wordt. Tijdens de activiteiten wordt er veel verteld over de dieren.

Wat gaan ze dan zoal doen?

Konijnen en kippen voeren, eieren rapen, varkens voeren, cavia’s en konijnen knuffelen, hooi brengen bij de geiten. Op verzoek kan het programma wat aangepast worden. Aan het einde krijgt de jarige nog een klein presentje mee.

Reserveren?

Het reserveren van kinderfeestjes gaat via de Feestende Beesten. Voor meer informatie/reserveren kijk op www.defeestendebeesten.nl of bel +31651445146